Home
ES

botiga

LA botiga

Vam néixer el 1952 i al principi dels 70 vam començar a cuinar artesanalment tradició per emportar. Tapes, platets, pollastres a l’Ast, pastisseria, fleca i una selecció de vins exclusius. Cuinem un dia abans la nostra oferta perquè gaudeixis tota l’essència d’un àpat autèntic i sincer.

La Tasca

Tapes tradicionals, cerveses i vins en un espai amb molta història. De 2002 a 2017, el bar va ser convertit en un restaurant gastronòmic: el mític Capritx, que va mantenir la seva estrella Michelin de 2010 a 2017, any del seu tancament per traslladar-se a Barcelona un any després (AÜRT).

De 2017 a juliol de 2020 l’espai roman tancat fins que l’Artur Martínez decideix reobrir per convertir-lo en un museu familiar, homenatge als gairebé 70 anys de trajectòria culinària i les seves tres generacions.

El concepte és simple: recuperar les tapes servides pels seus pares i avis abans de Capritx, amb tota la seva autenticitat i senzillesa, però amb la sensibilitat d’Artur Martínez i el seu equip. La nostra carta de vins és petita però molt juganera. I varia constantment.

HISTÒRIA

El 1952, Joan i Isabel van fundar “El Buen Gusto”, un senzill bar en el qual servien vins, cervesa i platets tradicionals. Allà pels anys 70, el seu fill Arturo i la seva nora Maite van complementar el negoci amb menjars per emportar. En els anys posteriors el negoci adquireix una gran reputació, sobretot per la qualitat i artesania de la seva cuina. Així van conviure els dos conceptes fins que, el 2002, els néts, Juanjo i Artur, transformen el senzill bar a un restaurant gastronòmic a què diuen Capritx.

Durant 15 anys el petit restaurant agafa un gran reconeixement, destacant l’Estrella Michelin aconseguida el 2010 i que mantenen fins al 2017, any en què l’Artur trasllada el concepte a Barcelona (AÜRT). L’espai de bar queda inactiu durant tres anys, fins que al juliol de 2020 Artur decideix recuperar-lo com taverna per homenatjar la seva història amb fotos, records i tapes molt evocatives de la seva trajectòria.

Ubicació

Calle Alcoi, 44
082225 – Terrassa

Horari

9:30 AM – 16:00 PM
Divendres – Diumenge

Contacte

93 735 80 39
info@elbuengusto.cat