Tres generacions al servei de l´autenticitat i de la passió pel nostre ofici. Vam néixer el 1952 com a bar i a principis dels 70 vam començar a cuinar artesanalment tradició per emportar.

La nostra fórmula és senzilla:

La BOTIGA

autènticament de barri on trobaràs menjar tradicional i els millors pollastres a l’Ast.

Caps de setmana i festius

la tasca

de tapes, vins i vermuts amb què rendim homenatge a la nostra història i a la gastronomia en perill d’extinció.

Sopars de dimecres a dissabtes i dinars dissabtes i diumenge.

HISTÒRIA

El 1952, en un descampat i a bec i pala, Juan i Isabel van fundar El Buen Gusto, un senzill bar on servien vins, cervesa i platerets tradicionals. Allà pels anys 70, el seu fill Arturo i la seva nora Maite van complementar el negoci amb menjars per portar al local annex. Els anys posteriors el negoci adquireix una gran reputació. Des de finals dels 80 fins a principis del 2000, totes tres generacions coincidim en el negoci. El 2002 vam transformar el senzill bar en un petit restaurant que anomenem Capritx. Durant 15 anys la particular gastronomia d’Artur (3a generació) adquireix gran notorietat, i és recompensada entre d’altres amb una estrella Michelin el 2010 (la més petita d’Europa). La convivència entre restaurant i botiga de barri es manté fins al 2017, any en què el Xef trasllada el concepte a Barcelona i el rebateja com a AÜRT. L’espai del bar queda inactiu durant anys, fins que Artur decideix recuperar-lo com a taverna per homenatjar els seus orígens. Per la seva banda, la botiga de menjars ha funcionat ininterrompudament i és un referent inalterable fins avui.

Artur Martínez

En aquest espai informal hi trobo l’equilibri que necessito. És el contrapunt a la meva faceta creativa. Gairebé és un concepte refundat egoistament per evadir-me i retrobar-me amb sensacions. Amb el lloc on vaig créixer i on vaig començar a cuinar. On vull tapejar amb família i amics. Per tant, és un homenatge a la cuina dels bars i tavernes tradicionals. Servim tapes senzilles, tradicionals i vinculades a la nostra història. Recuperant i alçant meravelloses receptes ancestrals pràcticament desaparegudes, i acompanyant-les amb begudes artesanals i amb molt de valor afegit. Algunes elaborades per nosaltres. I la botiga és única a la seva espècie. Un espai amb prou feines canviat en 50 anys amb una cuina tradicional i natural difícil de trobar.

"R" que "R"

Rodrigo Quijano a cuina i Raúl Navarro a sala lideren l’equip d’El Buen Gusto. Raúl va cursar estudis d’hostaleria a Terrassa i es va iniciar a Capritx amb Artur. Després de treballar en alguns restaurants de la ciutat i després d’estudiar sommeleria a Eshob (passant per Aürt) torna a l’origen per agafar les regnes del menjador. Rodrigo, per la seva banda, es forma al Culinary Institute of Barcelona (CIB) i de seguida és reclutat per Artur. Des del 2022 és cap de cuina a El Buen Gusto i participa en diversos projectes gastronòmics al costat del Xef.

Desplaça cap amunt